• Utkällevägen 20, 694 35 Hallsberg

VÅRA TJÄNSTER

TOTALENTREPRENAD

KLARAR DET MESTA INOM BRANCHEN

Vi kan jobba som totalentreprenad, UE till totalentreprenör eller ingå i partnering tillsammans med beställaren.

Vi har genomfört en mängd olika mark & anläggningsjobb genom åren så vi hävdar att vi klarar det mesta inom branschen.

Vi är den kompletta mark & anläggningsentreprenören.
KVALITÈT

Mark & Anläggning

Vi är ett entreprenadföretag som utför mark- och anläggningsarbeten i Örebro län. Vi har en gedigen bakgrund inom branschen och vi är passionerade för vårt arbete. Vi är alltid måna om att göra vårt bästa för att leverera ett arbete av hög kvalitet.

Vi erbjuder ett brett utbud av mark- och anläggningstjänster, bland annat:

- VA- och gatuarbeten
- Avloppsanläggningar
- Schaktarbeten
- Husgrunder
- Finplanering
-Spårbyggnation
-Rivning/Sanering
-Deponitäckning/nybyggnation
-Asfaltjustering
-Projektering
 • Erfarenhet och kompetens: Vi har lång erfarenhet och har utfört arbeten i alla typer av miljöer.

 • Kvalitet: Vi använder alltid högkvalitativa material och metoder för att säkerställa att våra arbeten håller i många år.

 • Service: Vi är måna om att ge våra kunder en god service och finns alltid tillgängliga för att svara på frågor och funderingar.

VA- och gatuarbeten

VA- och gatuarbeten är en viktig del av samhällsbygget. De behövs för att leverera vatten och avlopp till våra hem och företag, och för att skapa hållbara och trafiksäkra vägar.

Adriansson Mark och Anläggning AB är ett företag med lång erfarenhet av VA- och gatuarbeten. Vi har kunskapen och kompetensen för att utföra alla typer av arbeten på ett professionellt och säkert sätt.

Om du skulle vara intresserad att anlita oss kan du vara säker på att du får:

 • Erfarenhet och kompetens: Vi har lång erfarenhet av VA- och gatuarbeten och har utfört arbeten i alla typer av miljöer.

 • Kvalitet: Vi använder alltid högkvalitativa material och metoder för att säkerställa att våra arbeten håller i många år.

 • Prisvärdhet: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra VA- och gatuarbeten.

 • Service: Vi är måna om att ge våra kunder en god service och finns alltid tillgängliga för att svara på frågor och funderingar.

Avloppsanläggningar

Avloppsvatten är en del av vår vardag. Det är det vatten vi använder i våra hem och på våra företag, och det är viktigt att det tas om hand på ett säkert och miljövänligt sätt.

Vi är en ledande leverantör av avloppsanläggningar i Sverige.

Vi har kunskap och kompetens för att installera och underhålla avloppsanläggningar i alla typer av miljöer. Vi hjälper dig att välja den anläggning som är bäst för dina behov och din budget.

Våra avloppsanläggningar är utformade för att minska utsläppen av föroreningar. De är byggda för att hålla i många år och kräver minimalt underhåll.

Schaktarbeten

Schaktarbeten är en viktig del av många olika typer av byggprojekt. De kan användas för att installera ledningar, bygga grunder, anlägga dränering och förbereda för markarbeten.

Vi är ett företag som är specialiserat på schaktarbeten. Vi har den kunskap och skicklighet som krävs för att utföra alla typer av schaktarbeten på ett professionellt och säkert sätt.

När du anlitar oss för dina schaktarbeten kan du vara säker på att du får:

 • Erfarenhet och kompetens: Vi har lång erfarenhet av schaktarbeten och har utfört arbeten i alla typer av miljöer.

 • Kvalitet: Vi använder alltid högkvalitativa material och metoder för att säkerställa att våra arbeten håller i många år.

 • Prisvärdhet: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på våra schaktarbeten.

 • Service: Vi är måna om att ge våra kunder en god service och finns alltid tillgängliga för att svara på frågor och funderingar.

Husgrunder

När du ska bygga ett nytt hus är husgrunden en viktig del. Den ska bära husets tyngd och skydda det från fukt och skadedjur. Vi är experter på att lägga husgrunder i alla typer av markförhållanden. Vi hjälper dig att hitta den grund som passar ditt hus och din budget.

Vi erbjuder följande typer av husgrunder

 • Platta på mark: En platta på mark är en enkel och kostnadseffektiv lösning som är lämplig för de flesta typer av markförhållanden.

 • Källare: En källare ger extra utrymme för förråd, hobbyrum eller annat.

 • Krypgrund: En krypgrund är ett bra val om du vill bygga på ojämn mark.

Kontakta oss idag för att få mer information och en kostnadsfri offert!

Platt- och stenarbeten

Vi erbjuder platt och stenarbeten för alla behov. Vi kan hjälpa dig att skapa vackra och hållbara ytor för din trädgård, terrass eller andra utomhusmiljöer.

Vi är platt- och stenläggare med passion för vårt arbete. Vi skapar vackra och hållbara golv och fasader som håller i generationer. Vi är alltid redo att hjälpa till med dina frågor och funderingar.

Vad kan vi göra för dig?

Vi kan hjälpa dig med allt från att lägga plattor och stenar till att bygga murar och andra konstruktioner. Vi erbjuder ett brett utbud av material och lösningar för att passa alla behov och budgetar.

All rights reserved Adriansson Mark och Anläggning AB 2023 ©

Hemsida skapad av area81.se